Tipărire

Claudia MIHAI

Claudia Elena MIHAI este asistent universitar în cadrul Departamentului Științele Educației.

Este absolventă a Facultății de Psihologie din cadrul Universității București. Ulterior, a urmat cursurile masterului de psihoterapie cognitiv-comportamentală.

Din 2018 este doctor în psihologie. Cercetarea din cadrul tezei de doctorat este interdisciplinară: ”Comportamentul profesional al jurnalistului. Diagnoză și implicațiile asupra consumatorilor de presă”.

În 2010 a absolvit cursul de formare în testul Rorschach, devenind specialist în utilizarea acestui test de personalitate. Tot atunci a devenit colaborator al Scuola Romana Rorschach (din Italia), coordonând organizarea cursurilor școlii în România și asigurând traducerea discursurilor profesorilor și materialelor din cadrul cursului.

Este psiholog clinician principal, atestat de Colegiul Psihologilor din România, cu o experiență de peste 15 ani în domeniu. A abordat o cazuistică foarte bogată: copii și adulți, normali și cu diverse patologii.

Este, de asemenea, supervizor în psihologie clinică.

A publicat cercetări axate, în principal, pe conținuturile mass-media, dar și pe anumite problematici specifice domeniului de asistență socială din România.

Susține cursul de psihologia educației și seminariile disciplinelor: fundamentele psihologiei, psihologia dezvoltării, psihologia personalității, metode de cunoaștere a personalității.

Căutare